Pásztor Anna

“Figyelj!
Lenne itt valami!
Talán, ha a gondolatokat lehetne hallani..”
Ismerős a dalszöveg?

Pásztor Anna kétgyerekes édesanya egy nem mindennapi életúttal. Többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő, színész, táncművész, előadóművész. 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen alapította meg az Anna & the Barbies együttest. Az életigenlés, a humor, az extrém színpadi jelenlét és a végtelenül őszinte sorok jellemzik dalaikat. Idén augusztusban jelent meg a 7. albumuk, ebben a hónapban pedig jön a róluk készült koncertfilm „Álmatlan” címmel. Koncerteken csak úgy sugárzik Annából a szabadság, a zsenialitás. Néha vad amazon, máskor indián sámánnő, extrém előadó, aki magával ragad, elszédít, megráz és elgondolkodtat.
26 éve él boldog párkapcsolatban, a zenekar tagjaival pedig életre szóló barátság köti össze. A színpadon látható csapongásainak a magánéletében nyoma sincs. Harmónia, stabilitás és nyugalom uralkodik körülötte, amikor épp nem zenél. Sikeres és megosztó személyiség.

Ünnepélyesen fogadjuk, hogy mi ott leszünk és meghallgatjuk Pásztor Anna történetét november 2-án az első TEDxLibertyBridgeWomen eseményen! Csatlakozol?
Addig is azt tanácsoljuk, hogy:

„Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Majd az unokáknak, mikor körbeállnak
Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak
Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!”