Kocsis Zoltán

vezetési tanácsadó, előadóművész

„Minden gondolat és érzés abban a két hang közötti, villanásnyi csöndben fogan. Hangról hangra lépve, így valósul meg ez a közös utazás. Minden érintés és rezdülés ide sűrűsödik a kettőnk közötti térbe. Itt formálódik a mi láthatatlan történetünk.” 
Zoltán tíz éve argentin tangózik. A színház már gyermekkorában szenvedélyévé vált, gyermekszínészként indult, később a táncművészet felé fordult érdeklődése. A hivatásos előadóművészi képesítés megszerzése után közel egy évtizedet töltött a színpadi deszkákon. Itthon és Németországban, mint táncos, tánctanár, koreográfus és rendezőasszisztens dolgozott, a tangóval ma is időről időre visszatér a színpadra. 

Mindeközben műszaki, vezetéstudományi, majd színháztörténeti végzettséget szerzett. Közel húsz éve dolgozik vezetőkkel a szervezeti tanácsadás és vezetőfejlesztés területén. Segítő tevékenységet is folytat a rendszerállítás módszerével. 
A tánc és tanítása nem csupán élményforrás számára, hanem egy tudatos önismereti út is, sőt tréneri és coaching munkájához is inspirációval szolgál. 
„Tanulom, élvezem, élem, folyamatosan csiszol rajtam, és mindig azt hozza felszínre, amivel éppen dolgom van.”

November 30-án két produkciót láthatunk Zoli és Glotz Marcsi közös előadásában, amelyben az argentin tangót mint a kapcsolódás és az együttműködés metaforáját mutatják be a TEDxLibertyBridgeWomen közönségének.