Hírek, események

Richter a Nőkért program is támogatja a konferenciát

Az elismerés minden nőnek jár! A Richter a Nőkért Programunkkal igyekszünk segíteni, támogatni a nőket. Megbecsüljük, értékeljük őket és törődünk velük. Minden életkorban próbálunk valami valóban fontosat adni, legyen szó az önértékelés erősítéséről, vagy a mások általi elismerésről, mentális vagy fizikai támogatásról. Hiszünk a közösség értékteremtő erejében. Programjainkban inspiráló példákat mutatunk be, ilyen például a Richter Aranyanyu Díj is. Arra törekszünk, hogy minden kezdeményezésünk, cselekedetünk egy boldogabb, megbecsültebb, elismertebb és kiegyensúlyozottabb női társadalom kialakítását és fenntartását támogassa. Ahogy a nők gondoskodnak a világról, a Richter úgy gondoskodik a nőkről.

A Richter Gedeon Nyrt. a világ azon néhány cége közé tartozik, amely nőgyógyászati területen az egyik legszélesebb termékválasztékkal rendelkezik, miközben folyamatosan bővíti portfólióját. A Richter a nők számára valamennyi területen kínál terápiás megoldást: orális és sürgősségi fogamzásgátlás, nőgyógyászati fertőzések, jóindulatú nőgyógyászati elváltozások (mióma), meddőség kezelése, csontritkulás, hormonpótló terápia stb.

www.richteranokert.hu; www.facebook.com/richteranokert

 

TEDWomen élő közvetítés

2017-ben a TEDWomen rendezvény New Orleans-ben kerül megrendezésre (2017. november 1-3.), amelynek idei témaköre: “Bridges=Hidak”. A konferenciával egy időben a világon több mint 150 helyen kapcsolódnak ehhez az eseményhez a TEDxWomen rendezvények, köztük mi is. Hidakat építünk, áthaladunk rajtuk és néha felégetjük őket. A mély megosztottság és az egyre növekvő globális kihívások idején álljunk meg egy pillanatra, hallgassuk meg az üzleti és civil társadalom hídépítőinek gondolatait.

Mire számíthattok november 2-án az első TedxLibertyBridgeWomen konferencián?

– Közvetítésre a TEDWomen 2017 konferenciáról, New Orleans-ból
– Saját előadói szekciókra, izgalmas gondolatokkal kis hazánkból

A képre kattintva láthatjátok a TedWoman előadóit:

 

 

Helyszín

Az első TEDxLibertyBridgeWomen konferencia helyszíne a Hatszín Teátrum, mely története a múltba nyúlik vissza. A Jókai utca 6. az 1950-es évektől adott helyet különféle művészeti eseményeknek, a földszinti nagyteremben egymást érték a színi előadások és kultúrestek.

Mit szóltok a helyszínhez?

Jelentkezz előadónak

A 2017-ben megrendezett konferenciánkon a meghívott szakmai előadók mellett a közönségből is kerülnek ki fellépők!

Van egy jó témád, amit megosztanál? Ragadd meg az alkalmat és jelentkezz nálunk augusztus 20-áig, egy rövid bemutatkozással magadról és témádról.


Jelentkezésedet erre az e-mail címre várjuk: moc.l1534462894iamg@1534462894nemow1534462894egdir1534462894bytre1534462894bilxd1534462894et1534462894